keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Messukeskuksen ja Stockmannin keikat 28.10

MESSUKESKUS

Tulimme messukeskukseen noin. klo. 9.45. Odottelimme noin viisitoista minuuttia, ja pääsimme sisään. Odotimme klo. 12 asti, kun Robin tuli jakamaan nimmareita. Omistuskirjoituksia tai yhteiskuvia ei saanut. YleX haastatteli myös Robinia nimmarijaon jälkeen.

STOCKMANN

Kun tulimme Stockmannille noin. klo. 13, edessämme oli jo yksi rivi. Jotkut kuulemma olivat jo tulleet klo. 5 Stockmannin eteen odottamaan. Kun esim. piti mennä hakemaan ruokaa, monet eivät jättäneet paikkaansa, vaan yksi jäi aina odottamaan paikalleen, ettei vain paikka menisi. Niin teimme mekin täällä :) Keikka alkoi klo. 16. Robin lauloi seuraavat biisit: Faija Skitsoo, Luupilla mun korvissa, Puuttuva palanen ja Frontside Ollie.Vähän ajan päästä alkoi nimmarijako. Jono oli todella pitkä, ja ihmisiä oli kertynyt myös ylätasanteille katsomaan Robinia, vähän niinkuin Sellossa maaliskuussa oli.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat moderoituja (=ne julkaistaan, kun olen katsonut ne), joten älä huoli, jos kommenttisi ei näy heti. Yritän niin usein kuin pystyn moderoimaan kommentteja, joten kommentoikaa rohkeasti! Muistattehan kommentoida myös vieraskirjaan :)
-Robinfanittaja team