tiistai 25. syyskuuta 2012

Robinin kirja

Nyt voit ennakkotilata Robinin huikea tarina -kirjan hintaan 11,90€ tästä. Kirja tulee postissa/postiin aikaisintaan ilmestymispäivänään, eli 5.10.

Robinin huikea tarina

"Kaikki mitä olet aina halunnut tietää Robinista!
14-vuotias Robin Packalen on Suomen musiikkimaailman vuoden 2012 suurin ilmiö. Robin singahti musiikkitaivaalle kertaheitolla tammikuussa, kun Frontside Ollie -kappaleen musiikkivideo sai ennennäkemättömän nettisuosion. Esikoisalbumi Koodin huikea levymyynti on tehnyt Robinista muutamassa kuukaudessa Suomen kaikkien aikojen nuorimman viisinkertaista platinaa myyneen artistin.
Ainutlaatuinen Robinin huikea tarina kertaa Robinin tien pikkupojasta keikkalavoille. Kirja esittelee Robinin lähipiiriä ja bändikavereita sekä paljastaa laulajan lempijutut ja -harrastukset. Pääsemme myös kurkistamaan levytysstudioon sekä Robinin mukaan keikalle, ja tapaamme laulajan innokkaimpia faneja. Robin kertoo itse Koodin ja uuden levyn laulujen taustoista ja synnystä. Robinin tähtikartasta laadittu tulevaisuushoroskooppi luotaa uran jatkoa.
Robin on ollut taustajoukkoineen tiiviisti mukana kirjan teossa. Näin hän haluaa kiittää fanejaan. Kirja sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia sekä upean, kaksipuoleisen julisteen, jonka toisen puolen kuvan fanit ovat valinneet.
Olkaa hyvät, Robinin fanit, tämä kirja tehtiin juuri teille!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat moderoituja (=ne julkaistaan, kun olen katsonut ne), joten älä huoli, jos kommenttisi ei näy heti. Yritän niin usein kuin pystyn moderoimaan kommentteja, joten kommentoikaa rohkeasti! Muistattehan kommentoida myös vieraskirjaan :)
-Robinfanittaja team