tiistai 11. joulukuuta 2012

Emma Gaala

Robin on nyt ehdolla seuraavissa sarjoissa: Vuoden albumi (Koodi), Vuoden biisi (Frontside Ollie), Vuoden pop-albumi (Koodi), Vuoden tulokas, Vuoden artisti, Vuoden musiikkivideo. Lisäksi Robinin tuottaja Maki Kolehmainen on ehdolla Vuoden tuottajaksi. Äänestysohjeet löydät tästä. Robin esiintyy Emma Gaala 2013:ssa, joka järjestetään Espoon Barona Areenalla pe 1.3.13.



P.S. Äänestä Espoon WeeGee Emmassa Vuoden Albumi kansi -sarjan ehdokasta, jotta pääset Emma Gaalaan jos olet yksi onnekkaista 300:sta äänestäneistä!

lauantai 8. joulukuuta 2012

Hartwall 1.12

Ovet avautuivat klo. 14, mutta tulimme vasta vähän myöhemmin. Menimme melkein suoraan paikoillemme permantoon. Leffa alkoi aika pian. Leffa oli todella hyvä ja hauska. Esiintymisen aloitti Tuuli, joka sai aika laihat aplodit. Kun Robin astui lavalle, korviahuumaava kiljuntai ja huuto alkoi. Eri biisien aikana erilaisia esiintyjiä näkyi lavalla. Kun Robin oli puoli väliä laulanut Lapin kesän, hän vaihtoi biisin Hiljaiseen tyttöön, jolloin hän istahti lavan reunalle, ja häntä kiersi utuinen sumu. Haluun sun palaavan -bisin aikana Robin soitti hyvin pianoa.


Robin esitti muutamia biisejä molemmilta levyiltään, ja bonusbiiseinä "Heilutaan" ja "Lapin kesä". Yhdessä kohdassa myös Batman vieraili lavalla antamassa headsetin Robinille, jotta Robin pystyi pomppimaan ja hyppimään lavalla. Lopussa Robin sai tuplaplatinalevyn Chillaa -levyn johdosta ja pyörättömään skeittilautaan upotetun triplaplatinalevyn Frontside Ollien johdosta. Myöhemmin myös kerrottiin, että tästä keikasta tehdään DVD -levylle tuleva leffa.