sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Robinin soittolista

Nämä biisit ovat olleet Robinin tehosoitossa:

Kelly Clarkson - Dark Side

PSY - Gagnam Style

Lähteet: Summeri

Summeri

Summerin Johannes kävi jututtamassa Robinia Expert Expossa. Tsekaa video tästä!

lauantai 29. syyskuuta 2012

Expert expo 29.9

Pian sen jälkeen, kun olin löytänyt keikkalavan, Robin ilmestyi paikalle. Robin lauloi kolme biisiä, Puuttuvan Palasen, Hiljaisen tytön ja Frontside Ollien hieman aikuisemmalla äänellä. Robin kertoi, että Chillaa -albumilla tulee kaksi Robinin omaa sanoittamaa biisiä The Rasmuksen ja Sampan (Robinin bändin kitaristin) kanssa.

perjantai 28. syyskuuta 2012

Ennakkotilaa Chillaa Deluxe

iTunes: http://itunes.apple.com/fi/album/chillaa-deluxe-version/id561691406?l=fi
Levykauppa Äx: http://www.levykauppax.fi/artist/robin/chillaa/#cd

Osallistu ja voita liput levyjulkkarikeikalle!

Tälle keikalle ei voi ostaa lippuja mistään! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kolme lippua Robinin levyjulkkareihin 6.10 klo. 14 Helsingin Nosturissa (keikka alkaa klo. 15). Osallistu tästä. Kilpailuaikaa 2.10 saakka. Jos haluat pelata varman päälle, osallistu myös tähän. Kilpailuaikaa 3.10 saakka.
Osallistu Elisa Viihteen kilpailuun ja voit päästä kaverisi kanssa Robinin levynjulkistuskeikalle!

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

ROBIN HARTWALL SUPERSHOW


ROBIN JÄTTIKONSERTTI JA ENSI-ILTA / HARTWALL AREENAHartwall Areenalla tehdään kotimaisen popmusiikin historiaa lauantaina 1. joulukuuta kun ensi-iltansa saa elokuva kotimaiselle tähtitaivaalle singonneesta 14-vuotiaasta Robinista. Elokuvan jälkeen yleisö saa nähdä miten kaikkien aikojen nuorin Hartwall Areenan täyttävä kotimainen artisti heittää faneilleen todellisen Robin Supershow’n.


Robin toivoo fanien saapuvan runsaslukuisena Hartwall Areenalle lauantaina 1. joulukuuta: ”Toivottavasti kaikki pääsevät elokuvan ensi-iltaan. Voin luvata, että keikalla tulee olemaan kunnon showmeininki!”, nuori tähti intoilee.
 
Koko perheen yllätyksellisen ja vauhdikkaan shown tuotannosta vastaavat Solar Films ja Eastway Oy.
 
ROBIN-ELOKUVAN ENSI-ILTA JA ROBIN SUPERSHOW  
Hartwall Areena, Helsinki (Areenankuja 1)
La 1.12.2012
Ovet klo 14.00; elokuva klo 15:30-17.00 ja Robin Supershow klo 17.45-19.00
Liput: 49€/39€ + toimituskulut
 
Yleinen lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä pe 5.10. klo 9:00.  
Puh. 0600 900 900 (1,97€/min + pvm) klo 7-22 www.lippu.fi
Kuljetuksen sisältävien matkapakettien tiedustelut Matka-Vekka puh. 020 120 4000www.matkave
kka.fi


Lähteet: Robinin virallinen sivu

tiistai 25. syyskuuta 2012

Robinin kirja

Nyt voit ennakkotilata Robinin huikea tarina -kirjan hintaan 11,90€ tästä. Kirja tulee postissa/postiin aikaisintaan ilmestymispäivänään, eli 5.10.

Robinin huikea tarina

"Kaikki mitä olet aina halunnut tietää Robinista!
14-vuotias Robin Packalen on Suomen musiikkimaailman vuoden 2012 suurin ilmiö. Robin singahti musiikkitaivaalle kertaheitolla tammikuussa, kun Frontside Ollie -kappaleen musiikkivideo sai ennennäkemättömän nettisuosion. Esikoisalbumi Koodin huikea levymyynti on tehnyt Robinista muutamassa kuukaudessa Suomen kaikkien aikojen nuorimman viisinkertaista platinaa myyneen artistin.
Ainutlaatuinen Robinin huikea tarina kertaa Robinin tien pikkupojasta keikkalavoille. Kirja esittelee Robinin lähipiiriä ja bändikavereita sekä paljastaa laulajan lempijutut ja -harrastukset. Pääsemme myös kurkistamaan levytysstudioon sekä Robinin mukaan keikalle, ja tapaamme laulajan innokkaimpia faneja. Robin kertoo itse Koodin ja uuden levyn laulujen taustoista ja synnystä. Robinin tähtikartasta laadittu tulevaisuushoroskooppi luotaa uran jatkoa.
Robin on ollut taustajoukkoineen tiiviisti mukana kirjan teossa. Näin hän haluaa kiittää fanejaan. Kirja sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia sekä upean, kaksipuoleisen julisteen, jonka toisen puolen kuvan fanit ovat valinneet.
Olkaa hyvät, Robinin fanit, tämä kirja tehtiin juuri teille!"

maanantai 24. syyskuuta 2012

perjantai 21. syyskuuta 2012

Haluatko Robinin uuden levyn NIMMARILLA?

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Robinin uusi levy nimmarilla, joka julkaistaan 5.10!

Vastaa vain kysymykseen&lähetä nimesi ja vastauksesi osoitteeseen robinfanittajablogi@gmail.com. Arvomme oikein vastanneiden kesken yhden Robinin uuden levyn nimmarilla. Lähetä vastauksesi viimeistään 29.10. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla, ja täällä ilmoitetaan myös postauksessa (nimestä näkyy vain etunimi ja sukunimen alkukirjain).

Kysymys: Milloin Frontside Ollie julkaistiin?

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Best Finnish act 2

Meidän fanien iloksi Robin pääsi alkukarsinnan läpi, joten nyt tsempataan lisää! Käykää äänestämässä täältä.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Perjantaina 21.9...

...Robin on vieraana uudessa Talk Showssa, SHOWssa MTV3:lla klo. 20.05! Ohjelmassa näytetään myös Robinin leffan traileri.

lauantai 15. syyskuuta 2012

Robinfanittaja Facebookissa

Sivusto on nyt Facebookissa! Käykääpäs kaikki tästä sivustosta tykkäävät tykkäämässä myös Facebook-sivustosta!


torstai 13. syyskuuta 2012

Puuttuva palanen

Biisi oli ihana, muttei se ilmestynytkään klo. 21, vaan klo. 7, kun avasin aamulla koneen :) Kuulemma iTunesilla oli hieman teknisiä ongelmia.
Voit ostaa Puuttuvan palasen täältä (iTunes) ja kuunnella täältä.






maanantai 3. syyskuuta 2012

Best Finnish Act

Tänä vuonna meillä Robin-faneilla on mahdollisuus äänestää EMA 2012-kilpailussa kategoriassa "Best Finnish Act" ihanaa Robinia! Käykää äänestämässä täältä

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Äänestä juliste Robinin kirjaan!

Robin FaceBookissa:

"Äänestä paras juliste Robinin huikea tarina -kirjaan! Kirjaan tulevan julisteen toisella puolella on Robinin uusimman levyn kansi, mutta toisen puolen kuvasta päätätte te. Katso vaihtoehdot ja äänestä suosikkiasi kommentoimalla kuvien alle. Äänestysaikaa on maanantaihin 3.9 saakka."



Minkä te haluaisitte, että julisteen tulisi? Robinfanittaja team on ehdottomasti sitä mieltä, että nro. 3 on paras! Kommentoikaa tähän postaukseen mielipiteenne!


Juliste 1


Juliste 2


Juliste 3


lauantai 1. syyskuuta 2012

Robinin huikea tarina

Robinin kirja ilmestyy 5.10, samana päivänä kuin uusi albumi, ja on nimeltään Robinin Huikea Tarina. Kirjan on kirjoittanut Marikka Bergman. Kannattaa jo ajoissa mennä kauppaan ostoksille, jottet jää paitsi! :) Kirja sisältää myös jättijuliseen!



Lähteet: Robinmusic