keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Robinin keikka 24.7

Moi! Siitä on paljon aikaa kun kirjoitin, mutta nyt keksin aiheen ;) Noin kuukausi sitten olin kamuni kanssa Robinin keikalla (lämppärinä oli Puhuva kone). Tunnelma oli tosi hyvä! Robin veti hyvin mukaan yleisöä. Välispiikit oli tosi hauskoja. Ostin Robin-fanipaidan. Harmi, ettei kukaan (paitsi jos oli jonkinlainen backstage-lippu, jota minulla ei tietenkään ollut) päässyt backstagelle... Ehkä joku toinen kerta (ehkä 1.7, kun menen taas Robinin keikalle Lintsille ;) )! Yllätävän moni (yllättävän - kyllähän minä arvasin sen) oli noin 4-8 v. Ei sillä, ettei sen ikäinen saisi fanittaa Robinia. Minusta se oli  vain  vähän  outoa. Seuraavaan kertaan!


Robin-fanipaita jonka ostin keikalta ;)




maanantai 14. toukokuuta 2012

Tietoa Robinista

Nimi: Robin Packalen
Syntynyt: 24. elokuuta 1998 Turussa (13 v.)
Ura: Esiintyi Staraskaba-kilpailussa vuonna 2008, jonka voitti. Sen jälkeen osallistui New wave-kilpailuun, jolla oli yli 100 miljoonaa katsojaa. Robin ponkaisi julkisuuteen ensimmäisellä sinkullaan, Frontside Olliella. Videota on klikattu yli 8 miljoonaa kertaa. Robin on tehnyt kolme musavideota, Frontside Ollie, Faija Skitsoo-nimiset.
Harrastukset: Laskettelu, uinti, skeittaaminen ja taekwondo.
Muuta: Robin on vasenkätinen. Hänen lempparikeikkansa oli The Circuksen keikka. Robinin mukaan siellä oli kiva tunnelma. Hän pitää esim. Paramoresta, The Rasmuksesta, Rammsteinista ja Michael Jacksonista (joista myös minä pidän).

Muutamia videoita:

Frontside Ollie, tietenkin!!!





Ja Faija Skitsoo!!!

Näin musavideo tehtiin osa 1

Näin musavideo tehtiin osa 2


Näin musavideo tehtiin osa 3

Ja muita:




sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Robin fanilehti ilmestyi!

Sain lehden pari päivää sitten. Se on ihan ok, mutta muistuttaa aika paljon Koululaista... Lehdessä oli mahtavia kilpailuja. Paras niistä oli EF:n kilpailu, missä voi voittaa tapaamisen Robinin kanssa!!! Osallistu täältä. Kannattaa ostaa!!!!!

Lehti. Väärin päin.


















Toka sivu. Tässäkin Robinin kannattaisi harjoitella niitä ilmeitä... :)



Ole hyvä ja kiitti nimmarista, Robin!




Kaikki Robinin käyttämät tennarit keikoilla, haastatteluissa, yms.





Kattokaa mua! Yeah...



...Ja sitten tuli söpö koira, joka nuoli mua poskelle&pilas mun fiilistelyn...
No ei sentään pilannu!